Vrei canapele impecabil de curate?

Daca ati decis sa curatati in mod impecabil locuinta sau spatiile dumneavoastra de birou, puteti apela cu incredere la compania noastra! In afara de servicii profesionale de curatare si spalare covoare, carpete si mochete (oferite inclusiv la domiciliu!) va putem pune la dispozitie servicii profesionale de curatare a canapelelor, fotoliilor sau a saltelelor cu aparat de INJECTIE-EXTRACTIE si detergent ACTIV.

Serviciile oferite de compania 7Wash sunt oferite la domiciliul sau sediul dumneavoastra. Se trimite o echipa formata din 2 persoane cu echipamentul necesar. Dupa finalizarea interventiei este indicat sa nu folositi corpurile curatate, aproximativ 4 ore.


Specialistii companiei 7 Wash sunt solicitati pentru serviciile de curatare canapele in municipiul Bucuresti dar si in judetul Ilfov datorita calitatilor: promptitudine, seriozitate, timp scurt de asteptare, servicii impecabile. Trebuie sa recunoastem ca oricat de mult timp am investi in curatarea locuintei noastre, aceasta nu va arata niciodata perfect si nu va exista un mediu cu adevarat curat si sanatos daca, mai ales, covoarele si canapelele nu vor fi curatate temeinic. Aceastea sunt locurile unde se depoziteaza cel mai mult praf, cele mai multe bacterii si cei mai multi acarieni. In acelasi timp, aceste lucruri ofera 70% din aspectul locului in care stam zi de zi sau lucram ora de ora.

Nu a fost deloc inutila dezvoltarea de masini speciale foarte performante si nici aparitia pe piata a unor substante profesionale pentru curatare sau spalare canapele care aduc rezultate foarte bune. Nu uitati faptul ca mocheta, covorul , canapeaua sau coltarul reprezinta locurile unde copiii nostri isi petrec cel mai mult timp, mai ales atunci cand au doar cativa ani. Este util sa apelati la serviciile de curatat canapele, curatare saltele si la cele de spalat canapele oferite de compania 7 Wash in toate sectoarele orasului Bucuresti precum si in localitatile judetului Ilfov? Dupa parerea noastra, raspunsul la aceasta intrebare este : cu certitudine DA!

Orice activitate de curatare sau spalare trebuie facuta intr-un mod profesionist pentru a elimina complet atat murdaria, petele, cat si praful! Atat coltarele, canapelele, saltelele cat si covoarele trebuiesc cat mai bine protejate pentru ca materialul din care sunt confectionate sa nu se deterioreze mult in timpul spalarii si nici sa nu se decoloroze. Nu este deloc lipsit de utilitate timpul scurt de care noi avem nevoie pentru a le usca bine si pentru a le repune cat mai repede in functiune.

Daca pentru o locuinta este indicat ca procesul de curatare a canapelelor sa se realizeze de doua ori pe an, in cazul canapelelor existente in spatiile de birou, acestea trebuiesc igienizate dupa 2-3 luni de folosire intense (depinde foarte mult de numarul de persoane care lucreaza acolo, precum si de numarul vizitatorilor). Luand in calcul acest lucru, este lesne de inteles ca serviciile de curatare canapele Bucuresti trebuiesc facute in mod profesionist pentru a nu deteriora mobila respectiva.

In al doilea rand, clientii companiei dumneavoastra vor fi cu mult mai multumiti daca birourile vor straluci de curatenie iar mediul de lucru pentru salariati va fi cu mult mai confortabil si mai sanatos daca decideti sa contractati serviciile oferite de compania noastra!

Ce metode de curatare materiale textile utilizeaza specialistii companiei 7 Wash?

Metoda de injectie-extractie este foarte utilizata in ultimii ani atat la noi in tara cat si in strainatate! Aceasta metoda de curatare la care am recurs si noi este foarte avantajoasa deoarece:

Realizeaza o curatare reala in profunzime si nu numai la suprafata;
Timpul de realizare este scurt;
Timpul de uscare este redus (doar cateva ore!);
Protejeaza bine tesaturile canapelelor sau fotoliilor;
Reuseste sa elimine inclusiv petele existente in profunzime.

Este bine sa retineti faptul ca toate utilajele pe care le folosim pentru a realiza aceste servicii sunt foarte moderne, noi si performante. De asemenea, substantele chimice pe care le utilizam sunt de foarte buna calitate. In afara de faptul ca dezinfecteaza in mod eficient tesaturile, nu sunt toxice si improspateaza mult mirosul tesaturilor.

In afara de aceste servicii profesionale de curatat canapele, tot compania noastra va ofera inclusiv servicii eficiente de curatat covoare, mochete sau carpete de diferite tipuri. Chiar daca sunt din lana sau din material sintetic, noi ne putem adapta cu usurinta la orice tip de tesatura!!

De ce am organizat atat de variat activitatea companiei noastre? Cel mai important lucru pentru noi il reprezinta nivelul de multumire a fiecarui client care apeleaza la serviciile noastre. Intr-o societate care face eforturi mari pentru modernizarea serviciilor existente in piata economica, este important sa ridicam standardele de calitate la nivelul tarilor europene.

Daca aveti piese de mobilier vechi care au o valoare sentimentala mare sau daca nu dispuneti de resurse financiare suficiente pentru a schimba mobila din locuinta, contactati un specialist de la 7 Wash pentru a afla ce solutii exista pentru problemele dumneavoastra!

Pentru ca cel mai important lucru este mediul sanatos in care traim sau lucram zi de zi si ora de ora, orice serviciu de curatare sau spalare trebuie realizat impecabil de bine! Oferind servicii de curatare si spalare covoare, mochete, carpete si canapele sau coltare, impecabile din punct de vedere calitativ, nu va fi nevoie sa apelati la noi foarte des si nici sa cheltuiti prea multi bani!

Cum am reusit sa obtinem rezultate atat de bune intr-un timp scurt?

Cel mai important lucru este ambitia si profesionalismul de care dau dovada salariatii companiei noastre. Sunt foarte bine pregatiti si foarte bucurosi de ceea ce realizeaza in fiecare zi. De asemenea, am fost foarte atenti la felul in care am ales echipamentele de lucru si substantele chimice necesare. Toate sunt de ultima generatie, prietenoase cu mediul inconjurator. Pentru a va convinge ca ceea ce am spus este adevarat, va invitam sa vizitati atelierele noastre de lucru unde aveti posibilitatea de a vedea la fata locului toate echipamentele din dotare.

Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie oricand, atat la numarul de telefon postat pe site-ul companiei 7 Wash, cat si la adresa de email prezentata la rubrica de Contact! Nu ezitati sa ne cereti si noua parerea daca intampinati dificultati in alegerea companiei care va raspunde de felul in care va arata locuinta sau birourile companiei dumneavoastra!

Solutiile multor probleme dificile pot fi chiar la NOI! Va asteptam cat mai curand!

Suna acum!