Curatatorie Covoare Bucuresti

Spalatorie covoare si curatatorie profesionala covoare 7 wash

In ultimii ani au aparut foarte multe utilaje moderne si foarte multe solutii chimice de curatare, eficiente pentru covoare de diferite tipuri, precum si pentru mochete sau carpete. Cel mai mare castig al acestui lucru il reprezinta faptul ca acum nu mai este deloc o problema importanta curatarea, spalarea temeinica si in profunzime a unor astfel de lucruri, poti apela la serviciile de curatare covoare 7wash – curatatorie covoare Bucuresti!

Si, pentru ca ne confruntam cu o societate foarte moderna, cu fenomene ample de poluare, aglomerari urbane si industrializari excesive avem nevoie de solutii suplimentare pentru a ne ingriji locuinta cat mai bine, si de a tine departe murdaria! Copiii nostri nu pot creste decat in locuri pline de curatenie, sanatate si prospetime!

Pentru ca 7 Wash – curatatorie covoare Bucuresti este o companie care ofera servicii de curatare covoare de o excelenta calitate, va prezentam in continuare cateva detalii despre felul in care realizam noi acest lucru:

Pregatirea pentru curatare – Este o etapa care nu trebuie deloc neglijata. Inainte de a incepe efectiv procesul de curatare covoare sau mochete, produsele de acest tip trec printr-un proces complex de desprafuire. Acest procedeu va simplifica si va eficientiza foarte mult procesul de spalare efectiv. Compania noastra utilizeaza desprafuitoare automate de generatie noua care pot fi folosite pentru toate tipurile de covoare si machete existente in comert. In afara de aceste utilaje performante, mai putem utiliza si aspiratoare de tip umed-uscat sau aspiratoare de tip injectie-extractie. O curatatorie de covoare cu adevarat interesata de calitatea serviciilor prestate nu va trece niciodata peste aceasta etapa importanta!

Curatarea si spalarea efectiva – De indata ce procesul de desprafuire a fost finalizat, urmeaza etapa de curatat covoare efectiva. Jetul de apa folosit are o presiune foarte mare care asigura eliminarea eficienta a murdariei si particulelor ramase in tesatura covoarelor. De asemenea, ca si celelalte curatatorii de covoare moderne si noi utilizam substante special chimice care nu distrug tesaturile, nu deterioreaza culorile si indeparteaza cu eficienta inclusiv mirosurile neplacute din mochete si covoare.

Cele 7 etape de curatare la Spalatoria de Covoare 7Wash

 • 1

  Analiza covoare

  Verificarea materialului si a dimensiunilor, stabilirea metodei optime de spalare covoare si a detergentilor speciali in functie de eventualele pete si grad de murdarie

 • 2

  Desprafuire covoare

  Covoarele se introduc in desprafuitorul profesional care functioneaza in 3 trepte (desprafuire - vibratie - aspiratie) astfel incat praful sa nu ramana in tesatura

 • 3

  Spalare in masina automata

  Spalarea se efectueaza cu ajutorul unei masini automate, care efectueaza mai multe procese complexe de spalare si curatare precum prespalare, spalare, clatire, rulare.
  Prespalare - se aplica stratul de detergent special produs pentru spalarea covoarelor care nu ataca fibra sau culorile acestuia.
  Spalare - covorul este spalat cu ajutorul unor perii rotative ce exercita presiune in functie de tipul covorului si gradul de murdarie.
  Clatire - dupa spalare covorul este clatit si periat.
  Rulare - covorul este rulat automat si pregatit pentru a fi introdus in centrifuga
 • 4

  Clatire

  Clatirea se efectueaza atat in masina de spalat automata cat si ulterior, in centrifuga

 • 5

  Stoarcere

  Stoarcerea se realizeaza cu ajutorul unei centrifugi profesionale de stoarcere a apei, pentru o uscare cat mai rapida si eficienta

 • 6

  Uscare

  Uscarea se efectueaza intr-un spatiu special amenajat in interior si protejat de praf, cu ajutorul unui dezumidificator profesional care incalzeste camera si extrage surplusul de umiditate din aer

 • 7

  Aspirare si periere finala

  La final covoarele sunt aspirate si periate, pentru un rezultat impecabil de curat!

De ce este nevoie de o atentie atat de mare in ceea ce priveste curatarea unor astfel de lucruri delicate? Tesatura covoarelor si tesatura mochetelor sunt cele mai importante depozite de praf, bacterii si acarieni. Pentru ca zilnic calcam pe covoare si pentru ca, mai ales copiii prefera sa se joace pe jos, trebuie sa fim foarte atenti la felul in care vor fi curatate!

O casa cu adevarat curata este, dupa parerea noastra, o casa in care covoarele arata impecabile, stralucitoare, in culori proaspete! De asemenea, procesul de curatare trebuie realizat cu mare atentie si trebuie adaptat fiecarui tip de material folosit pentru confectionarea covoarelor.

Datorita substantelor chimice de curatare pe care le utilizam, petele de pe covoare (cafea, vin rosu, ulei, cerneala, pix, rugina, etc.) vor disparea complet. Culorile nu vor pierde din intensitate si nu se vor decolora deloc! Stoarcerea covoarelor o realizam cu ajutorul unor centrifugi de covoare automate care pot elimina 96% din cantitatea de apa folosita pentru spalare. In felul acesta se va elimina murdaria, praful si particulele existente in tesatura covoarelor intr-un mod foarte efficient si simplu.

Etapa de uscare este ultima etapa a procesului de spalare si curatare covoare. Pentru aceasta etapa folosim masini profesionale (dezumidificator, uscator, aeroterma, etc.) care vor reduce mult umiditatea si vor ajuta covorul sa se usuce repede si bine.

Pentru ca vrem sa va bucurati cat mai mult de aceste servicii foarte calitative am hotarat sa oferim posibilitatea de a ajunge intr-un timp foarte scurt la reprezentantii si specialistii companiei noastre. Compania 7 Wash are puncte de lucru in urmatoarele sectoare: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 precum si in judetul Ilfov.

Stim ca este greu de crezut, insa pentru a va convinge de calitatea serviciilor noastre, nu trebuie decat sa formati numarul de telefon postat pe site-ul 7wash – curatatorie covoare Bucuresti – si sa intrati in legatura directa cu specialistii nostri in curatenie. In felul acesta aveti posibilitatea de a afla cat de multe solutii de curatare detinem mai ales pentru situatiile dificile!

Si vestile bune nu se opresc aici! Compania noastra are posibilitatea de a va oferi servicii de curatare si spalare covoare la fel de calitative inclusiv la domiciliul dumneavoastra mai ales in situatii de urgenta!

Cum a fost posibil un succes atat de mare?

Cel mai important lucru pentru obtinerea unor servicii de calitate este felul in care echipa de salariati se implica in activitatea companiei zi de zi si ora de ora. Este aproape imposibil sa nu obtii rezultate bune atunci cand salariatii sunt interesati, pun suflet mult in ceea ce realizeaza si beneficiaza de cursuri de pregatire profesionala.

Ambitia, daruirea, accesul rapid la utilajele moderne automate, multumirea clientilor si provocarile mediului concurential au facut posibila reusita noastra! Rasfoiti cu atentie fiecare rubrica de pe site-ul companiei 7 Wash pentru a sti cu exactitate de este indicat sa apelati la noi! In afara de serviciile de spalare si curatare covoare, inclusiv la domiciliul clientilor oferim si posibilitatea de a contracta servicii excelente de curatare canapele, saltele, fotolii sau scaune tapitate.

Accesati rubrica Preturi pentru a va convinge intr-un timp foarte scurt ca sunt avantajoase, indiferent de tipul serviciului solicitat. Comparati oferta 7wash – curatatorie covoare Bucuresti, cu ofertele competitorilor existenti acum in piata de profil pentru a face o alegere corecta si eficienta. Intotdeauna vom fi aici pentru a va acorda tot sprijinul de care dispunem si de care aveti nevoie! O casa care straluceste de curatenie intotdeauna va oferi un mediu foarte sanatos de viata!

Care sunt termenele noastre de livrare si raspuns la solicitare?

Pentru serviciile de spalare si curatare covoare la sediul companiei noastre termenul este de 2 zile. Pentru ridicarea covoarelor, incepand cu momentul solicitarii, de 1 zi lucratoare pentru spalarea si uscarea efectiva, si 1 zi pentru returnare. Pentru serviciile de curatare si spalare covoare la domiciliu, va trebui sa asteptati intre 2 si 24 ore pentru ca salariatii nostri sa ajunga la locuinta dumneavoastra (sau la sediul companiei).

Asteptam sa ne contactati cat mai repede! Suntem convinsi ca aceasta noua colaborare va fi pe termen lung pentru ca suntem foarte siguri de ceea ce facem!

Suna acum!