Curatare covoare la domiciliu Bucuresti

Spalare covoare la Domiciliu 7 wash

Pentru cei care doresc servicii impecabile de curatare covoare la domiciliu sau la sediul firmelor, vom trimite o echipa cu aparatele necesare pentru a se curata pe loc. Dupa interventie nu este indicat sa calcam pe covorul proaspat curatat aproximativ 4 ore. Metoda de curatare si detergentii folositi ajuta la indepartarea a peste 90% din pete sau mirosuri.

Interventia nu necesita multa apa, se foloseste monodisc rotativ cu SPUMA activa si aparat injectie-extractie pentru pete. Se poate apela la acest tip de curatare daca aveti covoare de dimensiuni foarte mari, covoare prinse pe trepte sau pur si simplu nu doriti sa permiteti preluarea acestora din sediul sau locuinta dumneavoastra.


Acestea sunt doar cateva motive principale care ne-au determinat sa dezvoltam o companie profesionista care sa ofere servicii de spalare si curatare covoare la domiciliu, precum si servicii de curatare canapele, mochete, fotolii, coltare si scaune tapitate de o calitate excelenta!

Care sunt motivele care ne determina sa fim foarte increzatori in ceea ce facem si care sunt lucrurile care ne vor ajuta in lupta cu competitorii nostri existenti acum pe piata?
In primul rand avem o echipa de oameni foarte sufletisti, foarte bine pregatiti si foarte interesati de obtinerea unor rezultate excelente! In al doilea rand, suntem foarte bine organizati si foarte bine dotati cu echipamente profesionale de ultima generatie. Folosim produse chimice pentru curatare foarte noi si eficiente, si intotdeauna suntem atenti la orice sugestie care vine din partea clientilor, sau din partea partenerilor nostri de contract!

De ce am inclus in portofoliul companiei noastre servicii de curatare covoare la domiciliu si servicii de spalare covoare la domiciliu?
Curatarea unui covor sau a unei mochete la domiciliu nu dureaza foarte mult. Timpul de asteptare incepand cu momentul inregistrarii comenzii dumneavoastra este cu mult mai mic decat in situatia in care alegeti sa curatati astfel de lucruri direct la sediul companiei noastre. De asemenea, serviciile de curatare covoare la domiciliu precum si serviciile de spalare covoare la domiciliu necesita un timp mai scurt pentru realizarea lor in sine. Noi avem nevoie doar de cateva ore pentru a schimba complet infatisarea locuintei dumneavoastra!

Metoda bazata pe fenomenul de injectie/extractie este o metoda de curatare la care am apelat si noi pentru ca este foarte eficienta, curatind mochetele, covoarele sau carpetele in profunzime foarte bine. Este bine sa stiti ca inclusiv in strainatate este folosita aceasta metoda in mod frecvent!

Cu ajutorul unui utilaj performant si foarte modern se injecteaza apa calda sau rece (in functie de tipul tesaturii covorului!) in interiorul covorului. In apa de introduce in prealabil un sampon special pentru covoare sau mochete care indeparteaza foarte bine murdaria si praful. Apoi, aceeasi masina performanta va extrage foarte bine apa murdara rezultata in urma spalarii. Extractia reziduurilor si a cantitatii de apa folosita la spalare este extrem de eficienta, mai precis 98% din cantitatea totala de apa folosita.

Faptul ca aceste utilaje reusesc o performanta atat de mare determina implicit si un timp foarte scurt necesar uscarii. Este suficient sa asteptati doar 2-3 ore pana cand covorul sau mocheta dumneavoastra va fi din nou uscata! Substantele pe care le folosim sunt de ultima generatie, curata foarte bine chiar si anumite pete care altfel ar fi greu de eliminat si improspateaza eficient si mirosul.

O alta metoda de curatare eficienta la domiciliu este metoda semi-umeda care se bazeaza pe folosirea unei spume uscate cu ajutorul careia se va indeparta repede praful si murdaria din covoare, mochete sau carpete. Avantajul mare al acestei metode este ca uscarea se face aproape in mod instantaneu si fibrele tesaturii nu vor mai fi foarte expuse la procesul de curatare. Bineinteles, culorile vor fi mai vii mult timp !

Multa lume considera astazi ca serviciile de curatare covoare, mochete sau canapele reprezinta un adevarat moft! Altfel spus, este la moda astazi sa contactezi o firma care ofera astfel de servicii cel putin de doua ori pe an!

Din punctul nostru de vedere, adevarul insa este altul. Atat covoarele, cat si mochetele, reprezinta cele mai mari depozite de bacterii , acarieni, praf si murdarie din interiorul unei locuinte sau din interiorul birourilor unei companii. In fiecare zi calcam pe covoare, copiii prefera adesea sa se joace mai mult pe jos, iar bacteriile si acarienii se simt foarte bine tot in aceste locuri pentru ca aici nu ii “deranjeaza nimeni prea des”. Este inutil sa mai amintim de nivelul poluarii mai ales pentru persoanele care s-au incumetat sa locuiasca in orase mari precum Bucuresti!

Daca doriti cu adevarat un mediu placut, confortabil si sanatos pentru familia dumneavoastra, retineti ca nu exista curatenie impecabila fara curatarea mochetelor, covoarelor sau canapelelor realizata de compania 7 Wash! Indiferent de ce spun ceilalti, solicitati si sfatul medicului dumneavoastra de familie si mai ales solicitati si parerea unui medic pediatru daca aveti copii mici!

Care sunt celelalte avantaje pe care trebuie sa le luati in considerare in situatia in care ati decis sa apelati la serviciile profesioniste oferite de noi?

Covoarele si mochetele vor avea o durata mai mare de viata pentru ca noi stim sa alegem cea mai potrivita substanta de curatare in functie de tipul tesaturii si de materialele din care sunt realizate covoarele.
Masinile noastre speciale pentru aspirare si curatare vor realiza o curatare eficienta in profunda si o eliminare excelenta atat a bacteriilor cat si a acarienilor care exista in astfel de tesaturi.
Oferim inclusiv servicii de curatare mocheta lipita la domiciliu! De asemenea, va putem ajuta si la curatarea mochetelor existente in birourile salariatilor dumneavoastra, indiferent de marimea lor.

Daca lucrurile prezentate au reusit sa va starneasca cat de cat curiozitatea, nu stati prea mult pe ganduri si formati numarul de telefon postat pe site-ul companiei 7 Wash. Un specialist de la noi va raspunde imediat la intrebarile dumneavoastra!

Va asteptam cat mai curand si la sediul companiei noastre!

Suna acum!