Vrei mocheta impecabil de curata?

Curatarea mochetelor reprezinta un lucru cu adevarat dificil! Textura lor este mai subtire, culorile sunt mai vii si de foarte multe ori o suprafata considerabila de mocheta se afla sub mobilierul greu. In felul acesta depozitele de praf devin considerabile!

Mai ales in aceasta situatie aveti nevoie de ajutorul unor profesionisti desavarsiti! Compania 7 Wash va ofera servicii de o excelenta calitate pentru curatare mocheta (inclusiv mocheta lipita) atat la domiciliu cat si la sediul companiei dumneavoastra.


Oferta noastra nu este valabila numai pentru mochetele din locuintele rezidentiale. Tot noi va putem oferi inclusiv servicii de curatare mochete birouri precum si servicii de spalare mochete spatii comerciale. Mochetele si covoarele reprezinta cele mai mari depozite de praf! Pentru aceasta categorie de articole aveti cu adevarat nevoie de priceperea si experienta specialistilor precum si de utilaje moderne si substante chimice profesionale! Bineinteles, daca nu doriti sa le inlocuiti cu altele noi care sunt foarte costisitoare.

In zilele noastre, curatarea covoarelor, a mochetelor ( inclusiv cele mochete lipite) precum si curatarea canapelelor sau fotoliilor nu mai este o problema dificila.Este suficient sa formati un numar de telefon sau sa completati un Formular de contact si mocheta sau covorul dumneavoastra va fi curatat, fie la sediul companiilor specializate in acordarea de astfel de servicii, fie direct la dumneavoastra acasa!

Mai mult decat atat, astazi nu mai este nevoie sa aduceti dumneavoastra covorul sau mocheta la noi, pentru ca venim noi la dumneavoastra acasa! Pentru a va face o parere de ansamblu, trebuie sa va spunem ce fel de servicii de curatare si spalare ofera compania noastra: spalare si curatare covoare, mochete, spalare si curatare scaune tapitate, fotolii, canapele, coltare, saltele, etc..
Asadar, ne implicam doar in rezolvarea problemelor foarte dificile!

Care sunt dezavantajele care pot aparea daca decideti sa curatati dumneavoastra mochetele din birou sau chiar si pe cele de acasa?

Pentru a indeparta praful existent in tesatura lor, aveti nevoie de aspiratoare sau masini speciale pentru desprafuire eficienta. Fara acest lucru, mocheta nu va arata deloc bine si nu vor fi eliminati nici acarienii si nici bacteriile depozitate in textura. De asemenea, este nevoie de substante chimice cu adevarat profesionale care sa curate bine si in profunzime toata mizeria si sa indeparteze in mod efficient toate petele. Clatirea cu jeturi puternice nu este suficienta pentru a indeparta complet apa murdara!! Pentru acest lucru este nevoie de masini de centrifugare care elimina apa si murdaria fara a deteriora tesatura sau culorile!

In situatia in care doriti sa curatati mochetele lipite care se afla in locuinta dumneavoastra sau in birouri, atunci este nevoie de masini la fel de performante care functioneaza pe baza metodei de injectie/extractie. Numai in felul acesta culoarea mochetelor va reveni la normal si praful va fi eliminat in mod simtitor! Imaginati-va cat ar dura uscarea, clatirea si curatarea unei mochete fara aceste mijloace moderne la indemana!!

Orice serviciu de curatare mocheta Bucuresti precum si orice serviciu de curatare mocheta lipita noi il putem realiza intr-un timp foarte scurt si intr-un mod foarte eficient si sanatos! Acest lucru este valabil pentru orice tip de mocheta sau covor. Am investit foarte mult in pregatirea personalului nostru pentru ca vrem sa oferim cu adevarat servicii de curatare la standarde europene !

O alta facilitate oferita special pentru dumneavoastra este pretul mic pe care il percepem noi. Spre exemplu, pretul pentru spalare mocheta la domiciliu este de doar … lei/mp, pretul pentru curatare mocheta la sediul companiei este de doar … lei/mp. Pentru companiile cu spatii mari, oferim inclusiv posibilitatea de a realiza abonamente lunare care sunt mult mai avantajoase! Acceseaza rubrica Preturi de pe site-ul companiei noastre pentru a afla care este contravaloarea tuturor serviciilor de curatare si spalare oferite de compania 7 Wash!

IMPORTANT !

Serviciile noastre de curatare sunt 100 % eficiente! Culorile isi vor pastra stralucirea, acarienii si microbii vor fi eliminati complet, iar petele vor fi si ele eliminate repede si bine! Daca sunteti curiosi, puteti solicita inclusiv o vizita la sediul spalatoriei noastre. Aici o sa va aratam ce utilaje folosim si tot aici o sa va si explicam in ce consta fiecare etapa de spalare si curatare in parte.

Care este motivul pentru care ne-am echipat atat de bine cu tot felul de masini si substante chimice moderne? Traficul intens, poluarea in exces, murdaria si lipsa timpului sunt lucruri foarte prezente in societatea actuala. Nu numai copiii prefera sa se joace pe covor sau pe mocheta astazi! Si noi preferam sa facem acest lucru destul de des, mai ales la sfarsitul zilelor lungi de lucru.

Daca mochetele si covoarele din casa noastra nu vor fi bine curatate atunci riscul de a ne imbolnavi devine foarte mare! Mai mult decat atat, o casa in care covorul sau mocheta nu straluceste de curatanie este, de fapt, o casa in care te poti imbolnavi foarte usor! Cauza principala? Murdaria! Asadar, daca decideti sa apelati la serviciile noastre de spalare si/sau curatare mochete, puteti sa fiti 100% convinsi ca ati facut o alegere excelenta!

Totul va fi impecabil de curat!

La final, va recomandam sa vizitati si celelalte rubrici de pe site-ul companiei noastre. In felul acesta o sa reusiti sa va faceti o parerea mai ampla despre felul in care abordam noi astfel de probleme, care au legatura directa nu numai cu starea noastra de sanatate ci si cu felul in care arata locul in care traim sau lucram ore in sir!

Ne puteti intreba oricand orice fel de amanunt pe care l-am omis in prezentarea noastra! Acest lucru il puteti face telefonic, prin email sau vizitandu-ne direct la sediul companiei noastre. Acesta este cel mai sigur mod de a va proteja familia, copiii, rudele si prietenii de efectele negative ale unor servicii de curatenie lipsite de calitate.

Asteptam sa ne cunoastem cat mai curand pentru a putea lega o colaborare de lunga durata!

Suna acum!