Termeni si conditii

Numele companiei care administreaza site-ul www.7wash.ro este S.C. Maxim Services Integrated S.R.L.  Aceasta companie este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/759/2017,  CUI 36959965.

In conformitate cu reglementarile legale in vigoare la data prezenta, utilizarea acestui site implica respectarea urmatoarelor conditii :

  1. Dreptul de autor

Tot continutul site-ului www.7wash.ro este propietatea exclusiva a S.C Maxim Services Integrated S.R.L. (conform prevederilor Legii Dreptului de Autor precum si conform legilor cu privire la propietatea intelectuala si industriala). Acest lucru include si dreptul de propietate exclusiv asupra imaginilor, textelor, graficelor, filmelor video, elemente de design web, programe special, etc., postate pe site.

In cazul in care lucrurile enumerate anterior sunt folosite de catre o alta persoana fara acordul in scris al proprietarului, abaterea se pedepseste conform reglementarilor legale in vigoare, existente pe teritoriul tarii noastre.

  1. Accesul la informatiile de pe site

Proprietarul ofera tuturor utilizatorilor acces nelimitat la orice tip de informatie prezentata pe site-ul  www.7wash.ro. Compania noastra nu ofera dreptul de a modifica sau descarca informatiile prezentate pe acest site. De asemenea, este complet interzis sa vindeti sau sa revindeti aceste informatii fara acordul in scris al acestei companii. Incercarea de a modifica informatiile prezentate pe site sau incercarea de a distruge server-ul sau vor fi considerate tentative de fraudare si se vor pedepsi conform legiilor existente in momentul de fata.

  1. Preturile

Preturile afisate pe site-ul www.7wash.ro sunt preturile reale si finale. Acestea nu se discuta decat in situatia in care compania initiaza campanii promotionale sau in situatii speciale care se negociaza direct cu reprezentantii companiei.

  1. Serviciile oferite de companie

Serviciile oferite de compania noastra sunt in totalitate prezentate pe site-ul companiei. Compania noastra garanteaza calitatea tuturor serviciilor oferite. In situatia in care exista riscul de deteriorare importanta a produselor clientilor sai, acestia vor fi in prealabil instiintati  de catre salariatii companiei noastre. De asemenea, daca se intampla ca un produs sa fie ratacit sau sa se piarda in timpul transportului sau in alte circumstante, se vor acorda despagubiri beneficiarilor.

  1. Deteriorarea covoarelor, mochetelor, carpetelor, canapelelor, etc.

Compania noastra este absolvita de raspundere in situatia in care covorul, mocheta sau canapeaua, etc.. se deterioreaza in timpul spalarii datorita nivelului ridicat de uzura. De asemenea, compania S.C. Maxim Services Integrated S.R.L. nu raspunde de felul in care vor fi curatate covoare realizate din piele, blana naturala, matase sau alte materiale textile sintetice mai deosebite. Daca acest lucru se va solicita in mod insistent de catre client, serviciile de spalare si curatare se vor realiza pe raspunderea beneficiarului.

  1. Termenul de livrare

In situatii exceptionale, ridicarea sau livrarea produselor poate fi realizata cu intarziere din motive independente de vointa companiei noastre. Daca ne vom confrunta cu astfel de situatii, reprezentantii companiei noastre vor informa in timp util clientii cu privire la motivul si durata intarzierii. Compania S.C. Maxim Services Integrated S.R.L. este absolvita de raspundere pentru nerespectarea termenelor de livrare si in situatii independente de vointa acesteia precum: lipsa alimentare curent electric, lipsa alimentare apa, incendii, inundatii, dezastre natural, etc..

  1. Plata

Plata pentru serviciile de spalare si/sau curatare se poate face in avans sau in momentul finalizarii serviciilor solicitate.

  1. Reclamatii

In situatia in care exista nemultumiri cu privire la serviciile de curatare prestate de noi, reclamatiile vor fi inaintate in scris sau telefonic la numarul de telefon postat pe site, termenul fiind de 12 ore incepand cu momentul livrarii sau ridicarii produsului curatat de noi.

  1. Confidentialitate

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. Maxim Services Integrated S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta maxima si numai pentru scopuri bine specificate, datele personale puse la dipozitie de catre clientii sai.

Prezentul regulament are valoare de contract incheiat intre S.C. Maxim Services Integrated S.R.L. si beneficiar. Acest contract se considera acceptat de comun acord incepand cu momentul in care a fost primit bonul de comanda.

S.C. Maxim Services Integrated S.R.L. poate modifica prevederile prezentului contract fara o notificare in prealabil.  Toate modificarile vor fi postate in timp util pe site-ul companiei noastre.

Suna acum!